YFI till 100 000 dollar säger Arthur Hayes

Efter att ha överträffat Bitcoin har VD för BitMEX förutspått att priset på Yearn Finance (YFI) kommer att uppgå till 100 000 $

Yearn Finance är utan tvekan all ilska inom kryptovalutafältet just nu. Upp bara blyg av 80% under det senaste dygnet, nådde det en topp på nästan $ 39.000 på Binance.

Nu gör industrins förespråkare som VD för en av världens största Bitcoin-marginalhandelsbörser djärva förutsägelser om priset.

Arthur Hayes: YFI till 100 000 dollar

YFI är ledstjänsten för avkastningsaggregeringsplattformen Yearn Finance. Protokollet lanserades i slutet av juli och lockade otaliga investerare som letade efter lönsamma avkastningsmöjligheter bland den blomstrande DeFi-sektorn.

Med sin rättvisa distribution blev YFI den dyraste altcoin, vändade Bitcoin värde och toppade nästan 40 000 dollar på Binance. Nu handlar cryptocurrency med cirka 32 000 dollar efter en korrigering.

I vilket fall som helst har detta fått branschledare som Arthur Hayes, VD på BitMEX, en av världens ledande Bitcoin-marginalbörser, att göra djärva förutsägelser.

Du kanske också gillar:

Yearn Finance (YFI) slog precis en post som inte sågs sedan ZCASH lanserades 2016
Market Watch: Över 100% vinster för YF Defi-token är Bitcoin stabil
Dyrt misstag? Yearn Finance (YFI) nådde 77 000 dollar på Binance
Enligt honom når Bitcoin 100 000 dollar.

DeFi Space Fortsätter att Boom

Enligt data från DeFi Pulse är det totala värdet låst i utlåningsprotokoll nästan 9 miljarder dollar och det visar inga tecken på att sakta ner.

Vid detta skrivande har Yearn Finance cirka 1 miljard dollar i TVL, upp från 8 miljoner dollar tillbaka när projektet startade den 17 juli.

Intressant nog har andra mynt som YFII (DFI.Money) också fått mycket. YFII, en YFI-klon, handlar för närvarande till $ 5250, vilket är nästan 300% mer under det senaste dygnet.

I vilket fall som helst rör sig hela marknaden positivt under de senaste timmarna, och andra altcoins gör också imponerande vinster, Chainlink är ett utmärkt exempel. LINK har ökat med 9% och handlas till $ 17 när detta skrivs. Detta har minskat Bitcoin dominans till 58,4%, vilket förstärker berättelsen om altcoin-säsongen.

Det är intressant att se om DeFi-mani fortsätter att rasa och om Hayes förutsägelse verkligen kommer att gå i uppfyllelse.