Ethereums udvikleraktivitet overstiger Bitcoins i 2020: Rapport

Bitcoin er ikke længere det største netværk med et bikube af udvikleraktivitet. Ethereum har grebet den kappe.

Det er ifølge en rapport udgivet af Electric Capital, et venturekapitalfirma. Avisen er skrevet af Maria Shen, der er partner i firmaet. Ifølge denne rapport tilslutter sig op mod 300 udviklere Ethereum-netværket hver måned, og denne tilstrømning betyder, at mange nye udviklere er mere tiltrukket af Ethereum-netværket i modsætning til Bitcoin og andre platforme.

Andet sted er vildledende

Først og fremmest er det bemærkelsesværdigt, at Ethereum fortsatte med at vokse og udvide sig gennem den nylige Crypto Winter, og slutningen af ​​den prøvetid kulminerede til en seriøs prisstigning for kryptoen. Der er nogle mennesker, der har holdt fast i troen på, at Bitcoin-netværket er mere aktivt end noget andet kryptonetværk. Ifølge Electric Capital er denne teori falsk.

Essensen af ​​rapporten var at vurdere resultater efter sporing af forskellige blockchain-baserede kryptoøkosystemer. En udvikler regnes som aktivt bidrager til udviklingen af ​​et blockchain-netværk, så længe de arbejder på noget relateret til det. Ved denne måling er Ethereum-netværket mere end 4 gange mere aktiv end Bitcoin-netværket. Som sådan er det vildledende at placere Ethereum på andenpladsen efter Bitcoin.

DeFi går stærkt

En nøglefaktor, der i høj grad har bidraget til den øgede aktivitet på Ethereum-netværket, er spredningen af ​​forskellige DeFi-projekter. Ethereum er vært for adskillige kryptoprojekter, og mange udviklere opretter DeFi-platforme til at køre på kæden.

Efterhånden som DeFi bliver mere populært, migrerer flere mennesker til Ethereum for at drage fordel af de blomstrende økonomiske muligheder, som DeFi introducerer. På den anden side har Bitcoin ikke været forbundet med DeFi på et signifikant niveau.

Der er vækst over hele linjen

Ethereum og Bitcoin er ikke de eneste kryptonetværk, der har set vækst, især i løbet af de sidste par måneder. Hele kryptomarkedet vrimler i øjeblikket med aktivitet, så mange bøjler for den mulige mega bull breakout forventes at toppe toppen af ​​slutningen af ​​2017.